Stigmahost - web hosting company

Χρήσιμα Plugins Για Το Dashboard Του WordPressΤο περιβάλλον του πίνακα του WordPress είναι αρκετά βαρετό. Αν και διαθέτει πολλές λειτουργίες και είναι πολύ χρηστικό, πάντοτε μπορούν να προστεθούν βελτιώσεις, για να κάνουν τα πράγματα καλύτερα.

Όταν διαχειρίζεστε πολλά ιστολόγια ή συντάκτες, ή διαχειρίζεστε έναν απλό δικτυακό τόπο μεγάλου μεγέθους, σίγουρα χρειάζεστε κάτι ιδιαίτερο για τους χρήστες σας.

Αυτά τα Plugins για το ταμπλό του wordpress θα σας βοηθήσουν να γλιτώσετε πολύ χρόνο και θα εκτοξεύσουν τη διαχειριστική σας ικανότητα.

Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε 15 Εκπληκτικά και Χρήσιμα wordpress plugins για το ταμπλό. Ελπίζω να σας βοηθήσουν να σταματήσετε να χάνετε χρόνο στον πίνακα διαχείρισης και να συγκεντρωθείτε περισσότερο στη δημιουργία εκπληκτικού περιεχομένου.

Easy Admin Color Schemes

Πραγματικά πιστεύω, ότι το προεπιλεγμένο χρώμα του ταμπλό του wordpress είναι αρκετά απαλό και το κάνει να φαίνεται καθαρό. Αλλά απ’ την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλοί που θα διαφωνήσουν μαζί μου σε αυτό. Έτσι, για αυτούς τους ανθρώπους αυτό το plugin θα πρέπει να είναι ένα πραγματικό δώρο. Αυτό το plugin σας βοηθά να προσαρμόζετε εύκολα τον πίνακα διαχείρισης. Έχει άφθονες επιλογές χρωμάτων, με ωραίους συνδυασμούς.

admin_color_schemes_wordpress_dashboard_pugins

Admin Management Xtended

Έχετε κουραστεί να ανατρέχετε σε κάθε ανάρτηση ή σελίδα για να κάνετε τις περισσότερες από τις απλούστατες αλλαγές; Εγώ σίγουρα, ναι. Αυτό το plugin είναι για ανθρώπους σαν εμάς. Αυτό το plugin σας βοηθά να αλλάξετε τις κατηγορίες και ετικέτες στη σελίδα «Όλες οι αναρτήσεις». Σας βοηθάει να αλλάξετε την ημερομηνία δημοσίευσης με μια σαφή διεπαφή ημερολογίου. Η αλλαγή του τίτλου και slug είναι επίσης ευκολότερα.

admin_mamagement_xtended_wordpress_dashboard_pugins

Adminimize

Ο πίνακας διαχείρισης του wordpress είναι γεμάτος με περιττά αντικείμενα και μενού. Αυτό το plugin σας βοηθάει να κρύψετε αυτά τα περιττά αντικείμενα. Μπορείτε να αποκρύψετε όχι μόνο τις κύριες επιλογές του ταμπλό, αλλά μπορείτε να καθαρίσετε και το περιβάλλον της σελίδας συγγραφής και αναρτήσεων, όπως τα post meta.

adminimize_wordpress_dashboard_pugins

AG Custom Admin

Αυτό είναι ένα plugin «όλα-σε-ένα». Αυτό κρύβει αντικείμενα στον πίνακα διαχείρισης. Σας βοηθάει να προσαρμόσετε τη γραμμή διαχείρισης και το κείμενο υποσέλιδου. Προσφέρει επιλογές χρωμάτων για τον πίνακα και για τη σελίδα σύνδεσης.

ag_custom_admin_wordpress_dashboard_pugins

Clean Admin

Αυτό το plugin σας βοηθά να καθαρίσετε το ταμπλό σας. Αλλάζει τα κουμπιά, τα εφέ του μενού, τοποθετεί smiley’s σε μια ανάρτηση, κλπ.

cleanadmin_wordpress_dashboard_pugins

Fluency Admin

Αυτό είναι ένα σπουδαίο plugin, που σας βοηθά να αλλάξετε το λογότυπο του wordpress και να το αντικαταστήσετε με το δικό σας. Λίγες επιλογές χρωμάτων. Προσαρμοσμένη Οθόνη σύνδεσης. Πλήκτρα συντόμευσης για πλοήγηση.

fluency_wordpress_dashboard_pugins

JS Style Admin Drop Down Menu

Αυτό το plugin δημιουργεί ένα σπουδαίο στυλ συρόμενου μενού στο ταμπλώ σας. Προβάλλει το μενού σας οριζοντίως, απελευθερώνοντας πολύ χώρο. Αυτό κάνει το ταμπλό σας καθαρό και πιο εύχρηστο. Κι αυτό επίσης σας παρέχει μερικές επιλογές χρωμάτων.

js_style_drop_down_menu_wordpress_dashboard_pugins

Mobile Admin WordPress Dashboard Plugins

Με τη μόδα των Smartphone, η ανάγκη να αναβαθμίσετε την ιστοσελίδα ή το blog σας για κινητά, αυξάνεται ολοένα και πιο γρήγορα. Αυτό το plugin σας βοηθάει να ενημερώσετε την ιστοσελίδα σας από το κινητό σας με μεγάλη άνεση. Διατηρεί ένα γνώριμο περιβάλλον εργασίας ταμπλό, ενώ συγχρόνως παρέχει όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες.

mobile_admin_wordpress_dashboard_pugins

My Brand Login

Η σελίδες σύνδεσης και εγγραφής του wordpress είναι πολύ βαρετές . Αυτό το plugin προσθέτει λίγο χρώμα στις σελίδες και δημιουργεί ένα υπέροχο περιβάλλον. Το plugin είναι αρκετά απλό και φιλικό προς το χρήστη.

my_brand_login_wordpress_dashboard_pugins

Ozh Admin Drop Down Menu

Αυτό το plugin παρέχει σε όλους τους συνδέσμους διαχειριστή οριζόντιο CSS καθοδηγούμενο αναπτυσσόμενο μενού. Αυτό δίνει πολύ χώρο στην οθόνη του ταμπλό σας. Είναι συμβατό με πολλές άλλες συσκευές. Προσφέρει μερικές επιλογές χρωμάτων.

ozh_admin-drop-down-menu_wordpress_dashboard_pugins

Pop Menus

pop_menus_wordpress_dashboard_pugins

Qwerty Admin Panel Theme

Μπορεί να σας χρησιμεύσει για να διατηρήσετε το design σας, τους συνδυασμούς χρωμάτων και να διαφημιστείτε σε blogs πολλαπλών συγγραφέων και sites που οι χρήστες συνεισφέρουν περιεχόμενο, να προσθέσετε μια ωραία πινελιά σε ιστοσελίδες που κατασκευάσατε για πελάτες, ή απλά να εξατομικεύσετε την εμφάνιση και την αίσθηση της διαχείρισης του blog σας.

qwerty-wordpress-admin-panel-theme_wordpress_dashboard_pugins

TinyMCE Advanced

Αυτό το plugin σας βοηθά να έχετε πολύ περισσότερες επιλογές για τον επεξεργαστή WYSIWYG του WordPress. Προσθέτει επιλογές για emoticons, πίνακες, στυλ, εκτύπωση, την ημερομηνία και ώρα στον προκαθορισμένο επεξεργαστή κειμένου σας.

tinymce_wordpress_dashboard_pugins

WP Admin Theme

Αυτό είναι ένα πολύ απλό plugin, με το οποίο μπορείτε να αλλάξετε το CSS του ταμπλό μόνοι σας, χωρίς να ανοίξετε κανένα αρχείο.

wp_admin_theme_wordpress_dashboard_pluginsΈνα σχόλιο

Κανάλι σχολίων

Dimitris

30 Μάι 2016 | 22:19 | Σχόλιο |

Πολύ καλή δουλειά, πραγματικά πολύ χρήσιμο


Αυτή τη στιγμή τα σχόλια για αυτό το άρθρο είναι κλειστά.

^
Top
CSS Design Awards