Stigmahost - web hosting company

Τα Πιο Διάσημα Video Plugins Για Το WordPressΤο WordPress είναι μία από τις καλύτερες διάσημες πλατφόρμες blogging και το πιο διαδεδομένο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου. Και ένας από τους παράγοντες που το κάνουν τόσο δημοφιλές είναι ότι η ισχυρή βασική του λειτουργικότητα υποστηρίζει άνετα προσχέδια και plug-ins, γεγονός που το κάνει εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη και ευπροσμάρμοστο για να καλύπτει τις διάφορες ανάγκες μιας ιστοσελίδας. Με τη νέα δυνατότητα για διαμοιρασμό βίντεο, οι bloggers του wordpress έχουν βρει έναν ευχάριστο τρόπο να ανεβάζουν τα βίντεο δια μέσου των blogs.

Υπάρχουν πολλά βίντεο plugins για WordPress που του δίνουν διάφορες επιδόσεις στη χρήση βίντεο, αλλά η εξεύρεση εκείνων που πραγματικά λειτουργούν καλά, ήταν μια πραγματική δουλειά! Έχω επιλέξει 8 από τα βασικότερα plugins, τα οποία κρίνω ότι είναι τα καλύτερα βίντεο plug-ins για το WordPress σήμερα. Αυτά τα plug-ins όχι μόνον έχουν θεαματικά χαρακτηριστικά, αλλά λειτουργούν κιόλας!

1. WordPress Video Gallery

clip_image0023

Αυτό είναι το καλύτερο βίντεο plugin που αναπτύχθηκε από την Apptha, η οποία βοηθά τους ανθρώπους να απολαμβάνουν την παρακολούθηση βίντεο στην ιστοσελίδα σας. Είναι πραγματικά ένα ισχυρό εργαλείο βίντεο. Τα βίντεο του Youtube μπορούν να ενσωματώνονται εύκολα στο ιστολόγιό σας, αν έχετε εγκαταστήσει αυτό το plugin. Επίσης, διαθέτει υποστήριξη HTML5 , ώστε να μπορεί να παίζει βίντεο σε συσκευές iOS.

2. Smart YouTube

clip_image0041

Το Smart Youtube άλλαξε μετονομάστηκε σε Smart Youtube PRO και τώρα υποστηρίζει επίσης την αναπαραγωγή YouTube, Vimeo, Metacafe, Liveleak και Facebook βίντεο υψηλής ποιότητας, λειτουργεί σε iPhone και iPad, παράγει έγκυρο κωδικό xHTML (σε αντίθεση με τον YouTube κώδικα ενσωμάτωσης), σας επιτρέπει να δείτε τα βίντεο σε πλήρη οθόνη, υποστηρίζει βίντεο thumbnails, έχει ισχυρή υποστήριξη widget και πολλά άλλα.

3. Cool Video Gallery

clip_image0063_thumb

Το Cool Video Gallery είναι το καλύτερο WordPress plugin για τη δημιουργία βίντεο blog. Αυτό το plugin σας επιτρέπει να ανεβάσετε και να διαχειριστείτε τα βίντεο σε πολλαπλές συλλογές. Υποστηρίζει τους περισσότερους από τους τύπους αρχείων βίντεο, όπως .mp4, .mov, .flv, και .mp3 αρχεία. Αυτό το plugin έχει λειτουργία αυτόματης δημιουργίας εικόνας για τα βίντεο που μεταφορτώνονται.Συνοδεύεται από μία λειτουργία μεταφόρτωσης πολλαπλών βίντεο.

4. VideoPress

clip_image0083_thumb

Το VideoPress plugin επιτρέπει στους διαχειριστές ιστολογίων να δημοσιεύουν νέα video clips στον WordPress.com λογαριασμό τους και να διαχειρίζονται τα υπάρχοντα βίντεο κλιπ με την άνεση του φιλοξενούμενου στο WordPress.org ιστολογίου τους. Οι συγγραφείς μπορούν να προσθέσουν οποιαδήποτε ταινία VideoPress σε μια ανάρτηση χρησιμοποιώντας ένα απλό shortcode και διάφορες προσαρμογές.

5. Embedded Video

clip_image0103_thumb

Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να υποστηρίξετε τις μεγάλες πύλες βίντεο όπως το YouTube, το Google Video και το Daily Motion. Είναι ένα εξαιρετικό ενσωματωμένο βίντεο plugin, και με τη χρήση του μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε βίντεο στο wordpress ιστολόγιό σας. Με αυτό το plugin, μπορείτε επίσης να ανεβάσετε και να ενσωματώσετε βίντεο από το διακομιστή σας.

6. Viper’s Video Quicktags

vipers

Αυτό το plugin προστίθεται στην οθόνη εγγραφής (περιλαμβάνεται ισχυρός επεξεργαστής κειμένου) και μετά απλώς επικολλήστε τη διεύθυνση URL στην οποία βρίσκεται το βίντεο στη γραμμή εντολής. Μπορείτε να ρυθμίσετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο θα εμφανίζονται τα βίντεο (πλάτος, ύψος, χρώματα, θέση στη σελίδα) και πολλά άλλα. Η ιστοσελίδα σας θα παραμείνει με ισχύ (X) HTML, σε αντίθεση με τον κώδικα που παρέχεται από τα περισσότερα βίντεο sites.

7.Vodpod Video Gallery

clip_image0143_thumb

Το Vodpod Video Gallery είναι άλλο ένα μεγάλο βίντεο plugin, που παίζει YouTube, Vimeo, Daily Motion, κλπ. Αυτό το plugin είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε κάθε είδους βίντεο gallery, όπου επιθυμείτε να προβάλλετε περισσότερα από 1 βίντεο σε μια σελίδα. Επειδή χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες vodpod μαζί με το δωρεάν λογαριασμό σας. Είναι ένα πολύ χρήσιμο plugin.

8. Simple Flash Video

clip_image0163_thumb

Το Simple Flash Video είναι σε απόδοση το καλύτερο βίντεο plugin που αναπτύχθηκε από την Simple Thought Productions. Αυτό το wordpress βίντεο plugin , επιτρέπει την εύκολη ανάρτηση στο blog σας αρχείου βίντεο με επέκταση .flv και .mp4. Οι θεατές της ιστοσελίδας σας δεν χρειάζεται να κατεβάσουν από πριν ολόκληρο το βίντεο για να το παρακολουθήσουν. Μπορούν να παρακολουθήσουν άμεσα τα βίντεο κλιπ που έχουν δημοσιευθεί. Η SFV έχει συνεργασία με το Long tail Video site. Μπορείτε εύκολα να κερδίσετε χρήματα με τα βίντεό σας.


Κατηγορίες Plugins, Γενικά, Γενικά | Από τον zeoz

Ένα σχόλιο

Κανάλι σχολίων

βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ

6 Σεπ 2013 | 23:07 | Σχόλιο |

Απαγορευτικά αυτά τα plugin για ένα wordpress site, το κάνουν πολύ αργό…χώρια που πάσχουμε από bandwidth


Αυτή τη στιγμή τα σχόλια για αυτό το άρθρο είναι κλειστά.

^
Top
CSS Design Awards