Βοήθεια με Φίλτρα Woocommerce (attributes)


1 Δημοσίευση | Σελίδα 1 από 1


Δημοσίευση από demel50 » 16 Δεκ 2016 17:47

Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα μια βοήθεια για την παρακάτω χρήση των woocommerce φίλτρων, όπου θα ήθελα να κάνω την εξής υλοποίηση.

Να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ το SEO Yoast το οποίο προσθέτει rel=canonical σε όλα τα URL που προκύπτουν από τα φίλτρα (attributes).

Όταν ένας χρήστης βρίσκεται σε μία κατηγορία, τότε το εκάστοτε φίλτρο που υπάρχει, δημιουργεί σελίδα η οποία κάνει χρήση rel=canonical (π.χ. http://www.example.com/category1/?filter_Color=black), με αποτέλεσμα ο crawler να αγνοεί κάποιες σελίδες που έχουν SEO value, όπως π.χ. τις σελίδες «κατηγορία+χρώμα» κτλ.

1) Επειδή, θα ήθελα ο crawler να μπορεί να δει τις συνδυαστικές σελίδες κατηγορίας και ενός φίλτρου κάθε φορά (πχ. «κατηγορία+χρώμα», «κατηγορία +size» κτλ) θα ήθελα για αυτούς τους συνδυασμούς να αφαιρεθεί το rel=canonical και να διαμορφωθεί ανάλογα το Page Title & Meta Description & friendly URL (λογικά με αυτόματο τρόπο).

2) Τα URL που προκύπτουν από επιλογή δύο ή και περισσότερων φίλτρων, θα ήθελα να διατηρήσουν την χρήση rel=canonical, όπως ακριβώς γίνεται τώρα.

3) Τα URL που δημιουργούνται από το φίλτρο τιμών, θα πρέπει επίσης να κάνουν χρήση rel=canonical, όπως ακριβώς γίνεται τώρα.

Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει με το παραπάνω;

1 Δημοσίευση • Σελίδα 1 από 1
 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
cron
^
Top
CSS Design Awards