η δική μου σελίδα σε wordpress

Ιστότοποι που δημιουργήθηκαν και στηρίζονται στο WordPress

2 Δημοσιεύσεις | Σελίδα 1 από 1


Δημοσίευση από constantina » 13 Μαρ 2012 18:45

Γεια κι από μένα. Διατηρώ μία προσωπική σελίδα σε wordpress (oraelladas.gr), η οποία φιλοξενείται δωρεάν σε σέρβερ φίλου. Το theme το έχω φτιάξει στο artisteer, αλλά λίγο βιαστικά τη μέρα που το πρωτοδοκίμασα. Εκτοτε δεν έχω βρει χρόνο να το βελτιώσω.
Συναντώ ένα πρόβλημα που ίσως οφείλεται στο theme ίσως και όχι από όσο κατάλαβα με ψάξιμο που έκανα με google. Δεν λειτουργεί ο μετρητής λέξεων στο ποστ. Μου βγάζει πάντα ένδειξη μηδενική, 0. Δεν έχω καταφέρει να βρω κάποια απάντηση πώς να λύσω το θέμα. Δεν παρατήρησα αν αυτό συνέβη από όταν έβαλα το νέο theme ή με κάποια αναβάθμιση του wp. Το πήρα χαμπάρι σε άσχετη στιγμή.
Εψαξα εδώ στο φόρουμ μήπως υπάρχει ανάλογη συζήτηση, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Αν υπάρχει και δεν το εντόπισα παρακαλώ πείτε μου.
Νομίζω πρέπει να είχα γραφτεί και παλιότερα μέλος στο ίδιο φόρουμ, αλλά είχα χάσει κωδικούς κλπ. Αλλάξατε μήπως στο μεταξύ Layout διότι δεν γνώρισα τη σελίδα.
Ευχαριστώ :)

Whereof one cannot speak, one must remain silent WittgensteinΔημοσίευση από merianos » 14 Μαρ 2012 11:37

Καλημέρα !

Βασικά το θέμα που αντιμετωπίζεις είναι μείζονος σημασίας και δεν επηρεάζει την λειτουργικότητα του WordPress σε καμία περίπτωση. Για να επιβεβαιώσεις πως δεν έχει την ευθύνη το Theme σου μπορείς απλά να αλλάξεις για λίγο το theme με ένα από το προ εγκατεστημένα του WordPress.

Από την άλλη, έχω εντοπίσει μια πιθανή λύση στο πρόβλημα σου, αλλά απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού σε JavaScript.

Η λύση είναι εδώ http://stackoverflow.com/questions/4386 ... elp-needed
 
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις: Ταξινόμηση ανά


2 Δημοσιεύσεις • Σελίδα 1 από 1
 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
cron
^
Top
CSS Design Awards