Σελίδα 1 από 1

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LOGO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ EVOLVE THEME

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Φεβ 2014 18:01
από angmich
Καλησπέρα σας. Έχω ένα θεματάκι με το λογότυπο στο site μου. Έχω δημιουργήσει το site με wordpress και έχω τοποθετήσει ενεργό theme το evolve 2.3.9. Έχω αντικαταστήσει το default logo με ένα δικό μου αλλά τώρα που ανέβασα την σελίδα μου δεν μου το εμφανίζει.
Το site μου είναι http://angmich1.telematica.gr/.

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι όταν στην σελίδα μου κάνω προβολή πηγαίου κώδικα, ως src στον λογότυπο μου δίνει την διαδρομή του localhost φακέλου μου. Τι μπορώ να κάνω?

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LOGO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ EVOLVE THEME

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Φεβ 2014 09:45
από merianos
Γιατί σε ανησυχεί που δείχνει το local URL ? :)

Το logo σου, από που παίρνει το URL του; Τη μεταφορά στο server πως την έκανες;

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LOGO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ EVOLVE THEME

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Φεβ 2014 12:45
από angmich
Το logo ως src έχει την διαδρομή στον localhost που είχε πριν το ανεβάσω στο server. Φαίνεται δηλαδή ότι η σελίδα τραβάει την εικόνα του logo απο τον τοπικό υπολογιστή ενώ θα έπρεπε να την τραβάει απο τον server. Το logo δεν φαίνεται στην σελίδα. Αν πατήσεις επιθεώρηση στοιχείου πάνω στο logo εμφανίζει τοπική διαδρομή.
Την μεταφορά στον server την έκανα κανονικά με αποσυμπίεση της βάσης μου απο τον τοπικό server και ανέβασμα της ίδιας βάσης σε online server.

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LOGO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ EVOLVE THEME

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Φεβ 2014 12:59
από Elias
safe λύση είναι και να δώσεις στο αρχείο του logo σου το όνομα που έχει το logo του theme σου και να κάνεις overwrite στο server το υπάρχον. Εναλλακτικά μπορείς να δώσεις το πλήρες path του αρχείου σου στο src του img tag

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LOGO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ EVOLVE THEME

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Φεβ 2014 13:06
από angmich
Το πρώτο το έχω κάνει ήδη αλλά απ' ότι φαίνεται δεν λειτουργεί. Την δεύτερη λύση την σκέφτηκα κι εγώ αλλά το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να το κάνω. Σε ποιο αρχείο πρέπει να μπω για να βάλω το σωστό url στο src του logo?

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LOGO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ EVOLVE THEME

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Φεβ 2014 16:19
από Elias
το πρώτο είναι εκπληκτικά αδύνατο να μη λειτουργεί. δεν κάνεις κάποια αλλαγή σε τίποτα, παρά μόνο στο image. για το δεύτερο θα χρειαστείς το theme στην προηγούμενη μορφή του... αν δεν έχεις κάνει τίποτα αλλαγές σε κώδικα θα μπορούσες να το εγκαταστήσεις πάλι και να κάνεις δεξί κλικ πάνω στο logo και να επιλέξεις "copy image location" ή κάτι τέτοιο (αναλόγως το browser που χρησιμοποιείς. ο firefow το λέει έτσι). από την άλλη, συνήθως τα περισσότερα themes έχουν επιλογή για upload logo

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LOGO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ EVOLVE THEME

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Μαρ 2014 09:30
από merianos
Δοκίμασε αυτό το plugin : Velvet Blues Update URLs (http://wordpress.org/plugins/velvet-blues-update-urls/)

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LOGO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ EVOLVE THEME

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Μαρ 2014 12:25
από angmich
Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Το πρόβλημά μου λύθηκε. Έφταιγε το θέμα τελικά..Το άλλαξα και όλα καλά. Ευχαριστώ