Σελίδα 1 από 1

Θελω na προσθεσω onclick μεσα στο menu

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Αύγ 2014 09:37
από giotis
καλησπερα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να προσθεσω onclick function μεσα στο menu ,σε καθε ενα <a>

βρηκα ενα plugin το JinMenu αλλα δεν το διαβαζει to theme μου

οπως το παρακατω a href=”” onclick = "mymenu.event({});"

thanks

Re: Θελω na προσθεσω onclick μεσα στο menu

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Αύγ 2014 09:50
από merianos
Καλημέρα και καλώς ήλθες στην κοινότητα.

Γιατί πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε την ιδιότητα onclick στους συνδέσμους του μενού και δεν βάζεις έναν event listener στο JavaScript αρχείο του theme σου;

Για παράδειγμα:

Κώδικας:Επιλογή όλων
$('#my_menu_container a').on(
    'click',
    function(e)
    {
        // Do this operation.
    }
);

Re: Θελω na προσθεσω onclick μεσα στο menu

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Αύγ 2014 10:08
από giotis
Σ ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση

διοτι περασα ενα σψριπτ μεσδα στην index του theme μου (για tracking) και θελω να περασω μεσα σε καθε menu item την function αυτη onclick = "mymenu.event({});"

πχ <a href="#!hotel" onclick = "mydata.event({});">hotel</a>

με το παραπάνω query μπορώ?

Re: Θελω na προσθεσω onclick μεσα στο menu

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 29 Αύγ 2014 09:41
από merianos
Αν η συνάρτηση που θέλεις να χρησιμοποιήσεις είναι η "mydata.event({})" τότε θα πρέπει να διαμορφώσεις τον κώδικα που σου έγραψα έτσι:

Κώδικας:Επιλογή όλων
$('#my_menu_container a').on(
    'click',
    function(e)
    {
        mydata.event({});
    }
);


Να σημειωθεί πως αυτός ο κώδικας είναι jQuery, και αν δεν γνωρίζεις που ακριβώς πρέπει να τον χρησιμοποιήσεις και πως, τότε σε συμβουλεύω να ανοίξεις το js αρχείο που συνοδεύει το theme σου, και στο τέλος τέλος του αρχείου να γράψεις τον κώδικα που σου γράφω εδώ:

Κώδικας:Επιλογή όλων
jQuery(document).ready(
    function($)
    {
        $('#my_menu_container a').on(
            'click',
            function(e)
            {
                mydata.event({});
            }
        );
    }
);


Και βέβαια, εννοείτε πως θα αλλάξεις και το "#my_menu_container" με το ID του wrapper στο δικό σου theme.