Προσθήκη νέου widget στο wordpress.org


5 Δημοσιεύσεις | Σελίδα 1 από 1


Δημοσίευση από karatzid » 04 Νοέμ 2014 13:07

Προσπαθώ να βρω ένα widget προκειμένου να το βάλω στο blog μου και δεν ξέρω πώς να το βάλω ούτε πώς να το εγκαταστήσω. Πιο συγκεκριμένα έχω ένα theme που δεν υποστηρίζει το widget gallery (slideshare show)και image (κείμενο με δυνατότητα εισαγωγής εικόνας). Παιδιά βοηθήστε με γιατί πελαγώνω.

Σας ευχαριστώ

Στράτος
Δημοσίευση από merianos » 04 Νοέμ 2014 13:57

Καλημέρα και καλώς ήλθατε στην Ελληνική Κοινότητα του WordPress.

Τι εννοείτε το theme σας δεν υποστηρίζει το Widget Gallery; Θέλετε να ενσωματώσετε ένα SlideShare έγγραφο στην σελίδα σας σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο ή θέλετε να το εγκαταστήσετε στην πλευρική μπάρα του ιστολογίου σας;
Δημοσίευση από karatzid » 04 Νοέμ 2014 15:15

Θέλω να εγκαταστήσω ένα widget στην πλευρική μπάρα το οποίο ια δέχεται εκτός από κείμενο και φωτο αλλά και slideshare. Γενικά πώς εγκαθιστώ στο blogμου κάποιο widget?
Δημοσίευση από merianos » 05 Νοέμ 2014 09:31

Τα Widget συνήθως είναι μέρος κάποιου plugin ή κάποιου theme.

Τώρα αν εσείς για παράδειγμα θέλετε να βάλετε ένα slideshare αντικείμενο στην πλευρική μπάρα, θα πρέπει να αντιγράψετε τον κώδικα ενσωμάτωσης του αντικείμενου που επιθυμείτε από το slideshare και να το κάνετε επικόλληση σε ένα Widget κειμένου.

Βάση αυτής της διαδικασίας θα πρέπει να μπορείτε να εισάγετε οτιδήποτε μπορεί να ενσωματωθεί σε μια σελίδα.

Τώρα αν έχετε κατά νου κάποιο άλλο Widget που δεν ξέρετε που να το βρείτε, μάλλον θα πρέπει να ψάξετε για κάποιο plugin που να έχει παρεμφερή λειτουργικότητα, και ίσως συνοδεύεται από κάποιο widget για να σας καλύψει τις ανάγκες.

Γενικότερα, όπως καταλαβαίνεται η ερώτηση σας είναι σχετικά γενικόλογη, και για αυτό δεν μπορούμε να εστιάσουμε και εμείς σε ποιο συγκεκριμένη απάντηση.
Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ » 06 Μάιος 2015 02:00

Κατ'αρχήν κατέβασε το plugin [meta slider], και πέρασε του μέσα τις εικόνες που θέλεις να εναλάσονται (καλό είναι να τις έχεις περικόψει όλες στο ίδιο μέγεθος}. Μετά πάρε με αντιγραφή τον κώδικα ενσωμάτωσης που σου δίνει το plugin (βρίσκεται χαμηλά στη δεξιά μπάρα). Τώρα πήγαινε στις μονάδες του site σου και πάρε την μονάδα που λέει (κείμενο, η κείμενο html) και σύρε το μέσα σε κάποιο "left side bar ή right sidebar", που υπάρχει στη σελίδα σου. Εκεί λοιπόν μόλις το βάλεις μέσα, κάνε επικόλληση τον κώδικα ενσωμάτωσης του plugin, και είσαι ok.

http://www.sfakianakis.net.gr
 
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις: Ταξινόμηση ανά


5 Δημοσιεύσεις • Σελίδα 1 από 1
 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες
cron
^
Top
CSS Design Awards